Inside the Circular Economy: Beyond the Basics


Doriți să aflați mai multe despre economia circulară?

Fundația Ellen Macarthur, a cărei misiune este de a accelera tranziția la o economie circulară, derulează un program interactiv de învățare online de șapte săptămâni - Inside the Circular Economy: Beyond the Basics.

Programul este gratuit, oricine poate participa și include:

  • Seminarii web conduse de experții fundației și speakeri invitați din toată lumea;
  • Provocări interactive;
  • Învățare de la egal la egal;
  • Sesiuni de networking ;
  • Acces la resurse;
  • Ședințe săptămânale de reflecție.

În fiecare săptămână se va dezbate un subiect diferit, de la alimente, politici și design, până la finanțe, materiale plastice și modă. Participanților li se va oferi o provocare săptămânală de finalizat și vor putea interacționa cu alți participanți ai programului.

Programul va începe pe 17 martie 2021, iar seminarele web vor fi transmise în direct în fiecare miercuri între orele 16.00 și 17.00 GMT. De asemenea, o sesiune de reflecție va fi organizată aproape în fiecare vineri între orele 10.00 și 10.30 GMT, unde se va relua ceea ce s-a învățat anterior. Toate seminarele web vor fi înregistrate, astfel încât să puteți ajunge din urmă la altă oră dacă pierdeți o sesiune.

ADR-BI, având în implementare proiectul Plasteco – Supporting Eu regions to curb plastics waste and littering se alătură inițiativei Inside the Circular Economy: Beyond the Basics în vederea îmbunătățiri înțelegerii economiei circulare.

Înscrierea la acest program se face accesând link-ul : https://ellenmacarthurfoundation.zoom.us/webinar/register/WN_1_iTLekSS0eSuHjjglVG9A

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro