16 februarie 2022 - Workshop interregional - cresterea gradului de constientizare cu privire la deseurile din plastic


Ne-a făcut o deosebită plăcere să organizăm astăzi, 16.02.2022, Workshop-ul interregional referitor la creșterea gradului de conștientizare cu privire la deșeurile din plastic și promovarea achiziționării de produse din materiale plastice reciclate, în contextul implementării de către ADR BI a proiectului “PLASTECO - Supporting EU regions to curb plastics waste and littering”, împreună cu 7 parteneri din regiuni ale Uniunii Europene. La evenimentul online au participat partenerii proiectului PLASTECO, alături de stakeholderii regionali, inclusiv cei din regiunea București-Ilfov.

Mulțumim invitaților noștri: Primăria Sector 3 București, Municipalitatea Lipsi, Grecia, Asociația Viitor Plus, Marathon EPR Group, Recycle International și Asociația Mai Mult Verde, care au prezentat proiectele lor destinate combaterii poluării cu plastic. Avem certitudinea că bunele practici promovate pot fi o reală sursă de inspirație atât în țara noastră, cât și pentru regiunile partenere PLASTECO, în ceea ce privește creșterea gradului de conștientizare cu privire la deșeurile din plastic.

Informații foarte interesante și utile referitoare la politici și practici de îmbunătățire a separării la sursă a deșeurilor de plastic, modalitățile de creștere a gradului de conștientizare cu privire la deșeurile din plastic precum și promovarea achiziționării de produse din materiale plastice reciclate, puteți afla consultând documentul de referință eleborat în vederea organizării acestui workshop, disponibil aici:

https://www.interregeurope.eu/fileadmin/user_upload/tx_tevprojects/library/file_1644995765.pdf

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro