20 noiembrie 2019 - A treia intalnire a stakeholderilor - INVALIS


În data de 20 noiembrie 2019, la hotel Novotel, Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov a organizat cea de a treia întâlnire cu stakeholderii în cadrul proiectului INVALIS.

Evenimentul a adunat 17 participanți din sectoarele publice și private (ONG-uri). Principalele discuții s-au concentrat pe evoluția activităților și a rezultatelor interprinse până în acest moment al implementării proiectului, pe prezentarea structurii ghidului de bune practici realizat în cadrul proiectului și dezvăluirea unor bune practici identificate prin intermediul acestuia.

Din partea Universității din București, Centrul pentru Cercetări de Mediu și Studii de Impact a fost invitat să prezinte proiectul „Gestionarea adecvată a speciilor invazive din România, în conformitate cu Regulamentul UE 1143/2014 privind prevenirea și gestionarea introducerii și răspândirii speciilor străine invazive ” implementat de Ministerul Mediului.

De asemenea, discuțiile purtate au fost în concordanță cu dezbaterea principalelor categorii de specii invazive, gestionarea practicilor și instrumentelor pentru eficientizarea colectării datelor de la stakeholderi.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro