22 septembrie 2020 – INTERREG Europe Webinar privind creionarea planurilor de actiune


Echipa departamentului de Asistență Tehnică a Agenției pentru Dezvoltare Regională București - Ilfov a participat în data de 22.09.2020 la evenimentul organizat de INTERREG EUROPE "Webinar on designing action plans". Acesta a reprezentat o ocazie excelentă pentru ca organizatorii să prezinte obiectivele planurilor de acțiune, modele și recomandări pentru elaborarea acestora pe baza activităților interregionale de schimb de experiență la care fiecare partener a participat.

Planul de acțiune este definit drept un document care oferă detalii despre cum lecțiile învățate în activitățile de schimb de experiență vor fi implementate cu scopul de a îmbunătăți instrumentul de politică specific fiecărei regiuni. Este necesar ca acesta să includă specificul fiecărei acțiuni, durata de desfășurare, stakeholderii implicați, costurile și sursele de finanțare. O versiune relevantă trebuie să includă toate caracteristicile indicate în șablonul standard, trebuie să se asigure că toate măsurile sunt clar definite și să se concentreze pe implementarea acestora.

Totodată, au fost prezentate metode eficiente pentru redactarea planurilor de acțiune, astfel încât fiecare dintre acestea să evidențieze tematica proiectelor, să prezinte soluții clare provenite din activitățile de cooperare interregională, pentru a aduce beneficii de durată regiunilor în care vor fi aplicate măsurile propuse.

Pentru a afla mai multe despre proiectele INTERREG EUROPE, va invităm să accesați link-ul următor:

https://www.interregeurope.eu/about-us/what-is-interreg-europe/

Informații suplimentare despre eveniment puteți obține accesând:

https://www.interregeurope.eu/news-and-events/news/4897/useful-tips-on-how-to-design-action-plans/

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro