25 mai 2021 - Intalnire online de lucru a parteneriatului Blue Green City


În data de 25 mai 2021, membrii echipei de implementare a proiectului Blue Green City din cadrul Departamentului Asistență Tehnică al Agenției pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov au participat la ȋntâlnirea online de lucru a parteneriatului.

Subiectul principal al evenimentului a fost reprezentat de bunele practici identificate de către fiecare partener al proiectului, conform Cererii de finanţare. Pentru buna desfăşurare a acestei activităţi, partenerii au beneficiat de sprijin şi expertiză din partea partenerului italian – Regione Piemonte şi a celui englez – Universitatea din Greenwich.

Au fost susţinute prezentări privind bunele practici identificate şi obstacolele ȋntâmpinate ȋn cadrul acestui proces, urmate de discuţii privind modalităţi de ȋmbunătăţire a bunelor practici, un accent deosebit fiind pus pe aspectul de transferabilitate ȋn alte regiuni partenere.

Pentru informaţii suplimentare despre activităţile şi evenimentele din cadrul proiectului Blue Green City puteţi accesa:

https://www.interregeurope.eu/bluegreencity/

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro