25 februarie 2021 - Al treilea eveniment interregional - Roma


Parteneriatul proiectului AgroRES s-a reunit în cadrul celui de-al treilea eveniment inter-regional organizat online, în data de 25 Februarie – de către partenerul din Italia -  Agenția Regională pentru Dezvoltarea și Inovarea Agriculturii din Lazio (ARSIAL). Această sesiune este parte integrantă din procesul de învățare prin schimbul de bune practici și experiențe urmărind asigurarea transferabilității cunoștințelor și măsurilor identificate în alte regiuni ale Uniunii Europene prezentând proiecte de investiții pentru producerea și utilizarea energiilor regenerabile în agricultură și mediul rural.

Tematica abordată a cuprins informații de interes cu privire la situația actuală identificată în regiunile partenere privind utilizarea energiei regenerabile și prezentări ale unor bune practici ce vizează producția de electricitate cu ajutorul biogazului obținut din deșeuri agricole și utilizarea de panouri fotovoltaice pentru generarea energiei electrice sustenabile, necesară în implementare propriilor activități.

Mai multe detalii despre tematica proiectului sau concluziile evenimentului puteți afla accesând website-ul proiectului: https://www.interregeurope.eu/agrores/news/

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro