Stiri


Conferinta 'Dezvolta-ti businessul'

Human Capital Solutions SRL, în calitate de solicitant, si Camera de Comert si Industrie Brasov, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov, Camera de Comert si Industrie a Judetului Iasi si partenerul transnational Speedy Academy, în calitate de parteneri, au organizat conferinta "Dezvolta-ti businessul", desfasurata în cadrul proiectului POSDRU "Îmbunatatirea calitatii managementului si a capacitatii interne a întreprinderilor prin intermediul antreprenoriatului".
Evenimentul si-a propus informarea managerilor de IMM si antreprenorilor din Regiunea Bucuresti-Ilfov cu privire la bunele practici în conducerea unei afaceri.

În prima parte a conferintei, s-a pus accentul pe accesul la fondurile europene. În acest contect, dna Gina Paun, Sef Departament Planificare, Programare, Monitorizare si Portofoliu Proiecte din cadrul ADRBI, a prezentat axele pe care pot aplica IMM-urile, provocarile fiecareia si etapele ce trebuie parcurse pentru a dezvolta o afacere prin fonduri europene (de la planul de afaceri pâna la implementarea corecta).

În cea de-a doua parte, conferinta a avut ca obiectiv prezentarea unor afaceri antreprenoriale de succes, în timp ce ultima parte a fost rezervata prezentarii proiectului MANTREP.

 

Conferinta 'Key Drivers in Entrepreneurship'

Conferinta este organizata in cadrul proiectului “Imbunatatirea calitatii managementului si a capacitatii interne a intreprinderilor prin intermediul antreprenoriatului - MANTREP”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Pentru mai multe informatii despre proiect, va rugam accesati http://tinyurl.com/mantrep

Conferinta este deschisa participarii intreprinzatorilor si personalului de conducere din intreprinderi, in special din micro-intreprinderi si IMM-uri. Participarea la acest eveniment este GRATUITA insa in limita a 100 de persoane. Pentru a va inscrie la conferinta, va rugam sa completati formularul acesta pana pe data de 7 iunie 2013: http://tinyurl.com/inscriereconf

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro