A 2-a Conferinta Internationala eDIGIREGION - Return on Innovation through Interregional Entrepreneurial Ecosystems 18-19 mai 2016


Partnerii consortiului eDigiregion si-au propus sa promoveze Agenda Digitala Europeana in propriile regiuni cu ajutorul antreprenoriatului si inovarii interregionale si prin sprijinirea creativitatii si a comercializarii.

• Return on Innovation through interregional entrepreneurship ecosystems este o initiativa ce invita/ convoaca pe toti cei interesati de inovare, clustere inovative bazate pe cercetare, industrii creative si inovatori sociali alaturi de investitori, business angels, international VCs si factori de decizie politica de la Comisia Europeana si din regiunile partenere din Irlanda, Ungaria, Spania, Romania si proximitate.

Scopul conferintei din 18 si 19 mai este sa promoveze excelenta prin inovare, sa faciliteze accesul la finantare pentru cei care inoveaza, sa incubeze noi initiative antreprenoriale, sa imbunatateasca promptitudinea si mediul de business prin promovarea parteneriatului de tip quadruple helix.

• Networking Area – evenimentul va fi o oportunitate pentru a intalni persoanele care creaza viitorul si pentru a sarbatori impreuna investitia in inovare.


Pe parcursul celor doua zile ale conferintei va fi testata si lansata reteaua de sprijin eDIGIREGION Support Framework ce cuprinde specialisti internationali care vor oferi mentorat pentru fiecare din cele 4 faze de comercializare a conceptelor ICT/TIC selectate in cele 4 regiuni (fezabilitatea tehnica, evaluarea de piata, finantare, marketing, dezvoltarea afacerii).

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului eDIGIREGION, finantat de catre Comisia Europeana prin Programul Cadru 7.

Participarea la eveniment este gratuita, in limita locurilor disponibile, iar inregistrarea se face online, aici.

Agenda evenimentului cu invitatii speciali este publica aici: www.edigiregion.eu/agenda.


Contact:
E-mail:conference@edigiregion.eu

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro