Parteneriatul proiectului


Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov (ADRBI) este promotor al dezvoltării regionale și membră a Pactului Teritorial pentru Ocupare și Incluziune Socială în regiunea București – Ilfov. Din această postură Solicitantul a implementat numeroase proiecte finanțate din fonduri europene atât pre-aderare (PHARE), post-aderare (POSDRU, POR, POAT, POSCCE) cât și fonduri comunitare, acumulând multă experiență și profesionalism în managementul proiectelor, dezvoltarea regională, dezvoltarea resurselor umane, gestionarea parteneriatelor și a bugetelor.

Sindicatul Liber Independent RADET este o organizație sindicală independentă față de autoritățile publice, partidele politice și oricare alte organizații, fără scop patrimonial, constituită prin libera adeziune a angajaților din cadrul RADET București în scopul apărării drepturilor și promovării intereselor lor profesionale, economice și sociale ale celor 3.440 de membrii pe care îi reprezintă în relația cu angajatorul. Solicitantul este afiliat la o Federație Sindicală Națională compusă din 51 Organizații cu 11.538 membrii și la o Federație Sindicală Internațională compusă din 55 Organizații din 23 de țări pe domeniul ramurii de activitate de utilități publice din care fac parte membrii lor.

Centrul de Formare Profesională Eurodeal este lider de piață în domeniul cursurilor de calificare în București și este autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Naționala pentru Calificări pentru organizarea de cursuri de calificare, inițiere, perfecționare și specializare.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro