27 iulie 2023 - Prima intalnire cu actorii regionali din cadrul proiectului WeSTEMEU


ADRBI şi UEFISCDI au organizat în data de 27 iulie 2023 prima întâlnire cu actorii regionali din cadrul proiectului WeSTEMEU (Women for Science, Technology, Engineering, and Mathematics in Europe). Evenimentul a reunit reprezentante ale instituţiilor publice centrale și locale din regiunea Bucureşti-Ilfov din domeniul promovării egalităţii de gen, reprezentante ale mediului academic și cercetării, societății civile și sectorului privat.

Prin acest eveniment, organizatorii şi-au propus să prezinte programul Interreg Europe şi proiectul WeSTEMEU (obiective, parteneriat, activităţi) şi să stabilească nivelul de implicare şi rolul pe care actorii din regiune îl vor avea în cadrul implementării proiectului.

Totodată, în cadrul unui panel de discuţii a fost dezbătut subiectul carierelor femeilor în domeniile STEM prin prisma a 3 direcţii şi anume: Politici suport, Oportunităţi şi provocări şi Acţiuni pentru sporirea diversităţii la locul de muncă (Planuri de Egalitate de Gen) şi a accesibilităţii locurilor de muncă în domenii STEM pentru femei.

Pentru informaţii suplimentare privind implementarea proiectului WeSTEMEU, vă invităm să accesaţi linkurile:

https://interregeurope.eu/westemeu,

https://www.adrbi.ro/dezvoltare-regionala/interreg-europe-2021-2027/westemeu/

https://uefiscdi.gov.ro/women-for-science-technology-engineering-and-mathematics-in-europe_westemeu.


Galerie foto

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro