19-21 septembrie 2023 - Vizita de studiu si intalnire de parteneriat - Lituania (Vilnius)


Ȋn perioada 19-21.09.2023, membrii echipei de implementare a proiectului WeSTEMEU din cadrul Departamentului Dezvoltare şi Asistență Programe al Agenției pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov împreună cu reprezentanta Asociaţiei Femeilor în Inginerie, Ştiinţe şi Tehnologie (AFIST), au participat la vizita de studiu şi cea de-a doua întâlnire de parteneriat organizate de Lithuanian Innovation Centre în Vilnius, Lituania.

În cadrul evenimentului au fost prezentate bune practici relevante în domeniul STEM, cum ar fi programul de mentorship „Women Go Tech”, platforma „Women in Biotech” şi Asociaţia Lydere. De asemenea, au fost organizate vizite de studiu la Centre of Innovative Medicine”- Centru de cercetare științifică și dezvoltare experimentală şi la Telia Lietuva - furnizor unic de servicii integrate de comunicații fixe și mobile și servicii IT, în cadrul cărora au fost prezentate programele şi iniţiativele dezvoltate în cadrul acestor organizaţii în vederea promovării egalităţii de gen şi a accesului femeilor în domeniile STEM.

Totodată, reprezentanţii ADRBI au participat la workshopul „Woman in Biotech 2023”, eveniment organizat de platforma Women in Biotech şi care a prezentat poveşti de succes ale unor oameni de ştiinţă şi antreprenori din domeniul biotehnologiei.

Pentru informaţii actualizate privind activitatea ADR BI, precum şi a celorlalţi parteneri din proiect, vă invităm să accesaţi site-ul WeSTEMEU la https://interregeurope.eu/westemeu.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro