27 martie 2024 - Al treilea seminar de promovare si diseminare - Proiectul WEEEWaste


Astăzi, 27 martie 2024, am organizat cel de-al treilea seminar de promovare si diseminare din cadrul proiectului WEEEWaste, cu privire la gestionarea DEEE-urilor. Ne bucurăm să vă informăm că evenimentul a fost un succes și a fost marcat de discuții interesante.

Am început seminarul cu o analiză succintă a progresului și provocărilor întâlnite într-un an de implementare a proiectului. Doamna Alexandra Ghenea de la Coaliția PRODEEE a susținut o prezentare cu privire la OUG 5/2015 și modificările legislative care vor fi votate săptămâna viitoare și care au impact asupra DEEE-urilor.

De asemenea, doamna Mădălina Dinu de la Asociația CNREE a susținut o prezentare cu privire la buna practică implementată, respectiv aplicația WeArEco și a fost disponibilă pentru a răspunde întrebărilor participanților.

Am încheiat seminarul cu o sesiune de concluzii și am încurajat participanții să rămână conectați pentru viitoarele inițiative și evenimente din domeniul gestionării DEEE-urilor care se vor desfășura pe parcursul derulării proiectului.

Vă mulțumim tuturor pentru participare și contribuția la acest eveniment! Vă vom ține informați cu privire la viitoarele noastre activități.

Pentru a afla mai multe informaţii despre activităţile şi evenimentele WEEEWaste, puteţi accesa următoarele linkuri: https://www.adrbi.ro/dezvoltare-regionala/interreg-europe-2021-2027/weeewaste/

 

            


Galerie foto

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro