17-18 mai 2023 - Prima intalnire de parteneriat - proiectul WEEEWaste


În perioada 17-18 mai 2023, a avut loc Praga, Cehia, prima întâlnire de parteneriat în cadrul proiectului WEEE WASTE - Improving policies for waste management of electrical and electronic equipment”.

La această întâlnire, au participat toate țările partenere : Universitatea Tehnică Cehă din Praga Republica Cehă (lider de parteneriat), Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov – România, Guvernul regional al Navarrei – Spania, Municipiul Campobasso – Italia, Regiunea Leipzig – Germania, Consiliul Local Hajdu-Bihar– Ungaria, Municipiul Gdansk – Polonia, Institutul de Cercetări de Mediu  – Slovenia, Universitatea de Științe Aplicate Hanze– Olanda.

În cadrul acestei întâlniri, partenerii au prezentat situația existentă a regiunii din care provin referitor la modul în care se reciclează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), obiectivele pe care le au în următoarea perioadă, dar și modul în care DEEE ar putea fi reciclate.

Totodată, a avut loc o vizită de studiu la una dintre cele mai vechi companii de reciclare din Praga – Praktik System. Compania se axează pe utilizarea totală a materiilor prime și refolosirea tuturor materialelor până la epuizare. Dezvoltarea continuă a tehnologiilor lor este motivată de dorința de a le oferi clienților servicii superioare în domeniul managementului deșeurilor, al mediului și al sănătății umane.

            


Galerie foto

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro