13-14 decembrie 2023 - Primul eveniment interregional in cadrul proiectului StopWaste


Într-un efort concertat de a promova schimbul de experiență și bunele practici în domeniul managementului deșeurilor, ADRBI organizează, în perioada 13-14 decembrie 2023, primul eveniment interregional în cadrul proiectului StopWaste – “Enhancing the efficiency of policy instruments for accelerating waste generation prevention”, cu tematica “Ambalajele și deșeurile de ambalaje - o provocare comună în ceea ce privește proiectarea și managementul acestora”.

Evenimentul va reuni partenerii interregionali ai consorțiului și stakeholderi din domeniul managementului deșeurilor într-o serie de prezentări interactive. Aceste prezentări vor evidenția bune practici, soluții inovatoare și abordări durabile în ceea ce privește gestionarea deșeurilor.

În cadrul celei de-a doua zile a evenimentului, partenerii proiectului vor avea ocazia să exploreze practicile de sortare a deșeurilor în cadrul a două stații specializate. Acestă vizită de studiu va oferi o perspectivă directă asupra modului în care practicile sustenabile sunt implementate în procesul de gestionare a deșeurilor în regiunea București – Ilfov.

Pentru informaţii actualizate privind activitatea ADRBI, precum şi a celorlalţi parteneri din proiect, vă invităm să accesaţi site-ul https://www.interregeurope.eu/stopwaste

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro