7-8 februarie 2024 - Al treilea eveniment interregional – experienta franceza


Reprezentanții Agenției pentru Dezvoltare Regională București Ilfov (ADR BI) împreună cu principalii stakeholderi regionali InnoCom - IMPACT HUB, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici și Mijlocii și Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, participă în perioada 7-8 februarie 2024 la cea de-a treia întâlnire interregională de schimb de experiență, organizată de către Consiliul Regional Hauts-de-France, în cadrul proiectului InnoCom: INNOVATING COMMUNICATION TARGETED TO SMEs, finanțat prin programul Interreg Europe 2021-2027.

În cadrul celor 2 zile, participanții au oportunitatea de a descoperi soluțiile innovative pentru eficientizarea interacțiunii dintre autoritățile publice și sectorul privat, în special în ceea ce privește oportunitățile IMM-urilor de a se dezvolta prin finanțări puse la dispoziție de Uniunea Europeană.

Vizitele de studiu programate constituie o oportunitate excelentă pentru participanți să descopere unul dintre cele mai mari incubatoare de startup-uri din Europa, EuraTechnologies creat în 2009 de către Consiliul Regional Hauts-de-France. Camera de Comerț și Industrie Lille, este cel de-al doilea loc dedicat vizitei de studiu unde participanții vor putea descoperi acțiunile prin care autoritățile publice oferă sprijin IMM-urilor.

Pentru informaţii actualizate privind activitatea ADR BI, precum şi a celorlalţi parteneri din proiect, vă invităm să accesaţi site-ul: https://www.interregeurope.eu/innocom


Galerie foto

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro