29 februarie 2024 - A doua intalnire regionala a actorilor locali - proiectul InnoCom


Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov a organizat, în cadrul proiectului InnoCom Interreg Europe, cea de-a doua întâlnire regională a actorilor locali interesați în data de 29 februarie 2024. Evenimentul a fost organizat în București, la Hotelul Radisson și a reunit un număr de 29 reprezentanți ai organizațiilor publice și private care fie au o componentă de finanțare destinată IMM-urilor, fie reprezintă organizații menite să sprijine mediul de afaceri.

În acest context, întâlnirea a debutat cu prezentarea responsabilităților ADRBI legate de Instrumentul de Politică identificat în cadrul proiectului InnoCom – Programul Regional București-Ilfov 2021-2027, ulterior a fost prezentat audienței programul de finanțare al proiectului - Programul Interreg Europe, continuând cu descrierea proiectului InnoCom – obiective, parteneriat, activități specifice și rezultate.

A doua parte a întâlnirii a fost dedicată prezentării și discutării concluziilor desprinse din răspunsurile înregistrate la sondajul privind procesele de finanțare a IMM-urilor din regiunea noastră, subliniind nevoile companiilor în ceea ce privește dezvoltarea competitivității acestora. Mai mult, cu această ocazie, doi actori importanți - Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii și Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului - au împărtășit modele inspiraționale – inițiative implementate în cadrul organizațiilor din care fac parte în ceea ce privește modalitățile de colaborare și susținere a IMM-urilor.

Evenimentul a reprezentat, de asemenea, o ocazie foarte bună pentru specialiștii și experții participanți pentru a discuta și împărtăși experiențele și realizările obținute în raport cu accesul IMM-urilor din regiunea noastră la sursele de finanțare disponibile.


Galerie foto

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro