Organizare seminarii tematice de tip webinar în cadrul proiectului FEMINA


În urma întâlnirii virtuale a partenerilor din cadrul proiectului Femina, care a avut loc în data de 19.03.2020 ca urmare a anulării de către organizatori, din motive de siguranță, a seminarului interregional care urma să aibă loc în perioada 18-19 martie în Santander, Spania, membrii echipelor de proiect au convenit să organizeze seminarii tematice, de tip webinar,  privind exemplele de bune practici identificate prin proiect. La aceste seminarii pot participa stakeholderii care activează în domeniu proiectului, interesați direct de acest subiect.

Primul webinar va fi organizat pe 17 aprilie 2020 și va avea ca tematică exemplul de bună practică norvegian – Trainee Sør , prezentat în cadrul seminarului de la Grimstad, Norvegia – 24-25 octombrie 2019, unde partenerii prezenți la întâlnire l-au identificat ca fiind unul de interes sporit. Este un program regional de stagiatură la care pot aplica tinerii absolvenți cu performanțe academice excelente. Acesta le oferă posibilitatea de a petrece șase luni la trei companii diferite ( companii private și instituții publice ) putând astfel acumula o experiență practică care îi poate ajuta să crească din punct de vedere profesional și personal.

Pe perioada webinar-ului tematic, care va dura o oră, Anna Gunningberg – managerul general al programului Trainee Sør, va face o prezentare detaliată a programului, iar în cazul în care participanții vor avea nelămuriri și/curiozități pot adresa întrebări în cadrul sesiunii finale dedicată acesteia.

Link webinar: https://zoom.us/j/93622641427 

https://www.interregeurope.eu/femina/

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro