31 martie 2021 - Webinar Cafeneaua de inovare - editia a XII-a (UEFISCDI)


În data de 31.03.2021, membrii echipei de implementare a proiectului iBUY din cadrul Departamentului Asistență Tehnică al Agenției pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov au participat la cea de-a XII-a ediţie a Cafenelei de Inovare, iniţiativă a UEFISCDI - Unitatea Executivă pentru Finanţarea Ȋnvăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării.

Ȋn cadrul evenimentului, s-a lansat materialul Sustenabilitate și inovare în ecosistemul antreprenorial din România – studiu exploratoriu, care prezintă ecosistemul antreprenorial din România și factorii care influenţează capacitatea lui de inovare. Au fost discutate o serie de recomandări pentru creşterea sustenabilităţii ecosistemului antreprenorial şi utilizarea spectrului antreprenoriatului inovativ. De asemenea, a fost prezentată platforma online Accelerate Romania, dezvoltată ȋn urma Studiului pentru conectarea tuturor entităţilor inovative din ţara noastră.

Puteţi urmări ȋnregistrarea webinarului accesând următorul link: https://www.facebook.com/CafeneauadeInovare/videos/288947499295445

Urmăriţi proiectul iBUY pe pagina web dedicată: https://www.interregeurope.eu/ibuy/

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro