3-4 decembrie 2020 - Intalnirea semestriala de parteneriat


În zilele de 3 și 4 decembrie 2020 are loc întâlnirea semestrială de parteneriat, organizată online, în cadrul proiectului PLASTECO - Supporting EU regions to curb plastics waste and littering.

Agenda evenimentului include următoarele teme: implicațiile COVID-19 asupra implementării proiectelor Interreg Europe, recapitularea și prezentarea generală a activităților precum și a planului de lucru actualizat, întâlnirile cu actorii regionali, activitățile de raportare, comunicare și diseminare.

De asemenea, vor fi prezentate rezultatele studiilor și analizelor comune realizate în cadrul parteneriatului PLASTECO, respectiv: “Bariere care împiedică sustenabilitatea producției și a consumului de plastic”, ”Analiză comparativă a politicilor degestionare a deșeurilor” și ”Măsuri de limitare a gunoiului acvatic”.

Partenerii proiectului analizează rezultatele și lecțiile învățate ca urmare a participării la workshop-ul “Politici și practici de gestionare a apelor din zona urbană pentru reducerea scurgerilor de microplastice în mediul înconjurător” și decid modalitatea de organizare a evenimentelor similare, programate pentru următoarele semestre de implementare a proiectului.

 

Informații suplimentare despre proiectul PLASTECO pot fi accesate aici:

https://www.interregeurope.eu/plasteco/

https://www.adrbi.ro/dezvoltare-regionala/proiecte-in-implementare/plasteco/

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro