2nd Interregional Event – Experiența Finlandeză


Parteneriatul proiectului AgroRES se reunește în cadrul celui de-al doilea eveniment inter-regional organizat online, în data de 20 Octombrie – de către partenerul din Finlanda – Regional Council of North Karelia. Implementarea procesului de învățare - reprezentat de schimbul de bune practici sau experiențe și care urmărește asigurarea transferabilității cunoștințelor și măsurilor identificate în alte regiuni ale Uniunii Europene este în strânsă legătură tocmai cu organizarea cu succes a acestor evenimente și prezentarea exemplelor de proiecte și investiții pentru producerea și utilizarea energiilor regenerabile în sectorul agricol și mediul rural.        

Programul evenimentului este alcătuit din două sesiuni tematice ce vor expune experiențele finlandeze în domeniul utilizării biomasei și a biogazului ca surse de energie sustenabilă. A doua sesiune va evidenția opinia mediului academic și a sectorului de cercetare – inovare cu privire la platforma educațională - Sirkkala Energy Park  - ce sprijină producția și utilizarea energiei „verzi” în toate sectoarele. În ultima parte a zilei se va desfășura un workshop ce va aduce în prim plan dezbaterea celor mai relevante bune practici, în raport cu tematica proiectului – identificate la nivel de parteneriat. 

Înscrierea se poate realiza pentru oricare dintre sesiunile amintite – în baza timpului disponibil, prin completarea unui formular de înregistrare. Ulterior, veti primi prin email cu toate informațiile necesare participării la acest eveniment online. În cazul în care nu aveți posibilitatea de a participa accesați website-ul proiectului pentru a consulta concluziile întâlnirii.

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro