27 noiembrie 2020 - Intalnirea semestriala cu stakeholderii din regiunea Bucuresti-Ilfov


 

Departamentul Asistență Tehnică din cadrul ADRBI continuă implementarea activităților proiectului FEMINA - Female participation in high-tech enterprises, finanțat prin programul INTERREG Europe. Astăzi, 27.11.2020, s-a desfășurat online întâlnirea semestrială cu stakeholderii din regiunea București-Ilfov.

Agenda evenimentului a inclus descrierea progreselor înregistrate în cadrul proiectului FEMINA și a următorilor pași în implementare. De asemenea, au fost prezentate exemple de bune practici în domeniul egalității de gen, identificate ca urmare a participării ADRBI la evenimentul anual European Week of Regions and Cities.

S-au discutat și aspecte referitoare la Indicele egalității de gen 2020 elaborat de Institutul European pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați (EIGE), recomandările de politici publice ale EIGE, precum și prevederile Strategiei UE privind egalitatea de gen 2020-2025 și potențiale surse europene de finanțare din următoarea perioadă de programare, având tematica egalității de gen.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro