25 februarie 2021 - Intalnirea semestriala de management a parteneriatului FEMINA


Proiectul “FEMINA - Female participation in high-tech enterprises” se apropie de finalul etapei de implementare, etapă în care partenerii au desfășurat schimburi de experiență interregionale și au identificat numeroase exemple de bună practică privind antreprenoriatul feminin, facilitarea accesului femeilor la piața forței de muncă și dezvoltarea unei cariere de succes în IMM-urile de înaltă tehnologie.

În data de 25.02.2021, am participat la întâlnirea semestrială de management, organizată online de liderul parteneriatului, Arezzo Innovazione din Italia. Partenerii Femina au prezentat și au dezbătut în cadrul întâlnirii planurile de acțiune regionale, care își propun stimularea participării femeilor în antreprenoriatul de înaltă tehnologie și îmbunătățirea instrumentelor de politică regionale specifice. Au fost de asemenea discutați următorii pași în derularea proiectului precum și detaliile tehnice și financiare de implementare, în conformitate cu prevederile programului INTERREG Europe și exigențele Secretariatului Tehnic Comun.

Vă invităm să consultați exemplele de bună practică identificate în cadrul proiectului FEMINA:

https://www.interregeurope.eu/femina/good-practices/

Informații suplimentare și noutăți despre proiectul FEMINA puteți afla prin accesarea link-urilor:

https://www.interregeurope.eu/femina/ și https://www.adrbi.ro/dezvoltare-regionala/proiecte-in-implementare/femina-female-participation-in-high-tech-enterprises/

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro