20 ianuarie 2020 - A doua intalnire a actorilor regionali din cadrul proiectului PLASTECO


În data de 20.01.2021, a avut loc cea de a doua întâlnire a actorilor regionali din cadrul proiectului “PLASTECO - Supporting EU regions to curb plastics waste and littering”, organizată online de Departamentul de Asistență Tehnică din cadrul ADRBI. Agenda evenimentului a inclus prezentarea stadiului de implementare a proiectului PLASTECO, expunerea a două studii elaborate în cadrul parteneriatului având ca tematică principală deșeurile din materiale plastice, și a unui exemplu reprezentativ de bună practică în domeniul deșeurilor acvatice.

Apreciem implicarea activă a tuturor participanților și ne dorim ca informațiile prezentate și temele dezbătute să aducă plusvaloare în activitatea desfășurată și să contribuie la îmbunătățirea implementării politicilor și programelor de dezvoltare regională din domeniul protejării mediului înconjurător.

Studiile elaborate în cadrul proiectului PLASTECO dezbătute astăzi cu ocazia întâlnirii pot fi accesate la următoarele link-uri:

https://www.interregeurope.eu/fileadmin/user_upload/tx_tevprojects/library/file_1596523410.pdf

https://www.interregeurope.eu/fileadmin/user_upload/tx_tevprojects/library/file_1596523047.pdf

 

Informații suplimentare despre proiectul PLASTECO puteți afla accesând link-urile: https://www.interregeurope.eu/plasteco/  sau

https://www.adrbi.ro/dezvoltare-regionala/proiecte-in-implementare/plasteco/

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro