19 mai 2021 - Gender Equality outlook: opportunities and challenges for women in STEM


În data de 19 mai 2021 s-a desfășurat online evenimentul interregional care a marcat finalizarea primei faze a proiectului FEMINA – “Female participation in high-tech enterprises”, implementat de Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov în parteneriat cu 10 regiuni din Uniunea Europeană, în cadrul Programului de cooperare interregională INTERREG EUROPE.

În cadrul evenimentului, au avut loc sesiuni de discuții având ca teme principale sprijinirea antreprenoriatului feminin și echilibrul între familie și cariera profesională, precum și atragerea femeilor către profesii din sectoarele de înaltă tehnologie (high-tech) prin acțiuni timpurii, formare și mentorat. De asemenea, partenerii FEMINA au prezentat obiectivele planurilor de acțiune regionale elaborate, modalitățile de implementare a acestora și provocările preconizate.
Exemplele de bună practică identificate în cadrul proiectului FEMINA pot fi consultate pe site-ul proiectului, utilizând link-ul: https://www.interregeurope.eu/femina/good-practices/

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro