17 aprilie 2020 - Webinar dedicat prezentării exemplului norvegian de bună practică Trainee Sør


În contextul actual, Departamentului de Asistență Tehnică recurge la soluții creative pentru a îndeplini obiectivele asumate prin proiectele avute în implementare.

Astfel, în data de 17.04.2020, membrii echipei de implementare a proiectului FEMINA - Female participation in high-tech enterprises, din cadrul Departamentului de Asistență Tehnică al Agenției pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov,  au participat la un webinar dedicat prezentării exemplului norvegian de bună practică Trainee Sør, identificat și promovat în cadrul proiectului.  Trainee Sør  este un program regional de stagiatură remunerată pe parcursul a 18 luni, funcțional din anul 2004, având ca obiective atragerea și păstrarea tinerilor absolvenți talentați și calificați în regiunea de sud a Norvegiei, prin asigurarea unei dezvoltării  profesionale adecvate.

Anna Gunningberg, managerul programului Trainee Sør, a prezentat pe parcursul webinar-ului structura programului, oportunitățile oferite stagiarilor și companiilor implicate  precum și efectele pozitive ale implementării acestuia la nivel regional ca urmare a colaborării eficiente între mediul academic, companiile private și autoritățile publice.

Informații suplimentare despre Trainee Sør pot fi accesate utilizând link-ul:

https://www.interregeurope.eu/policylearning/good-practices/item/3219/trainee-soer-trainee-south/

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro