Drum lin în lumină!


Dragi prieteni din ambasade, ministere, camere de comerț, agenții pentru dezvoltare regională, universități, ONG-uri, mass media și instituții partenere,

Anunțăm cu regret profund și sentimente greu de înțeles, că doamna Claudia Ionescu, șefa Departamentului de Promovare Regională și Investiții din cadrul ADR Bucureşti-Ilfov, a trecut în neființă.

Claudia a fost nu numai purtătorul de cuvânt al ADRBI, ci una dintre persoanele care a pus bazele dezvoltării Agenției, încă de la fondarea acesteia, în 1999. În cele două decenii de activitate, și-a dedicat energia pentru organizarea de evenimente și dezvoltarea de parteneriate, având în centrul atenției promovarea regiunii București-Ilfov și a Programului Operațional Regional -@Regio în București-Ilfov. Activitatea ei a însumat sute de evenimente dedicate publicului specializat din administrația publică și publicului larg, zeci de filme de prezentare a regiunii și Regio, broșuri, materiale promoționale, vizite de studiu și parteneriate, participări la conferințe.

Vei rămâne mereu în amintirea noastră!
Drum lin în lumină!

Dumnezeu să o odihnească!

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro