25 aprilie 2024 - Invitatie - Consultare publica ACȚIUNEA 1.8 “Sprijin pentru cresterea durabila si modernizarea tehnologica a microintreprinderilor"


Suntem încântați să marcăm începutul unei noi perioade pline de oportunități de finanțare pentru întreprinderile din regiunea București-Ilfov, după o perioada de programare fără finanțare pentru mediul de afaceri din regiunea noastră.

Evenimentul a fost dedicat analizării și dezbaterii tuturor condițiilor de finanțare, inclusiv a criteriilor de evaluare și selecție, pentru investițiile microîntreprinderilor în scopul creșterii durabile și modernizării tehnologice, aferente acțiunii 1.8 “Sprijin pentru cresterea durabilă și modernizarea tehnologică a microîntreprinderilor", din cadrul Programului Regional București-Ilfov 2021-2027. Acesta a avut loc în format hibrid și s-a bucurat de o participare extinsă cu aproximativ 120 de participanți. Ne-a bucurat, de asemenea, prezența reprezentantului DG REGIO, domnul Haroun Khalid.

Dacă ați ratat evenimentul și sunteți interesați să vă implicați în definitivarea acestor condiții de finanțare, vă rugam să consultați Ghidul Solicitantului aferent acestui apel de proiecte la adresa următoare: https://www.adrbi.ro/programe-regionale/por-bi-2021-2027/ghiduri-in-consultare/

Suntem interesați să continuăm să lucrăm împreună, pentru a identifica cea mai bună formulă de a stimula competitivitatea microîntreprinderilor, prin intermediul acestui apel de proiecte și vă rugăm să ne trimiteți toate propunerile dumneavoastră la adresa de e-mail: helpdesk@adrbi.ro

Descarcă aici prezentarea susținută în cadrul evenimentului

_____________________

Update:

Mulţumim tuturor persoanelor înscrise! Datorită interesului crescut şi numărului foarte mare de persoane înregistrare, care depășește capacitatea sălii, participarea fizică la evenimentul din 25 aprilie nu mai este posibilă la acest moment decât pentru persoanele care au primit confirmarea.

Însă în încercarea de a asigura o participare cât mai numeroasă și variată, am decis să transforăm formatul evenimentului într-unul hibrid.

Prin urmare am prelungit perioada de înregistrare până până miercuri, 24 aprilie 2024, ora 10:00 și vă invităm să vă înscrieţi  folosind același formular* - https://forms.gle/HRiJgBV1pB6a7yUv6pentru a participa online. Link-ul de conectare va fi transmis pe adresa de e-mail utilizată pentru înregistrare, cu o zi înainte de eveniment.

Agenda evenimentului se găseşte alăturat.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă invitam alături de noi online!

 

*) NB: Dacă este posibil, vă rugăm să vă înregistraţi cu o adresă de email non-Yahoo. Dacă utilizaţi o adresă de Yahoo, vă rugăm să verificaţi şi căsuţa SPAM, este posibil ca emailul pe care îl vom trimite să ajungă acolo.

- - - - - - - - - - - - - -

Autoritatea de Management a Programului Regional București-Ilfov 2021-2027 (AM PR BI) continuă procesul de consultare publică pe tema investițiilor dedicate microîntreprinderilor, din cadrul Programului Regional București-Ilfov 2021-2027, prin organizarea unui eveniment, în care se vor prezenta și dezbate activitățile eligibile și criteriile de evaluare și selecție aferente acțiunii 1.8 Sprijin pentru creșterea durabilă și modernizarea tehnologică a microîntreprinderilor.

Evenimentul este dedicat microîntreprinderilor din regiunea București-Ilfov și va avea loc în data de 25 aprilie 2024 (locația exactă urmează să fie confirmată), iar dacă sunteți interesat(ă) să vă exprimați opinia, să puneți întrebări sau să contribuiți efectiv la definitivarea acestor criterii, vă rugăm să completați formularul de înregistrare disponibil aici: https://forms.gle/HRiJgBV1pB6a7yUv6 până luni 22 aprilie 2024, ora 10:00.

Menționăm că numărul de locuri în sală este limitat și că înregistrarea nu constituie o garanție a participării. Agenda, prezentarea şi locaţia exacta vor fi transmise celor înscriși după finalizarea perioadei de înregistrare, pe adresa de e-mail folosită.

Participarea reprezentanţilor microîntreprinderilor este extrem de importantă pentru succesul acestui proces de consultare, precum și pentru elaborarea unor criterii de evaluare și selecție potrivite pentru sprijinirea microîntreprinderilor din regiunea noastră.

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro