25 aprilie 2024 - Actualizare informatii - Invitatie - Consultare publica ACȚIUNEA 1.8 “Sprijin pentru cresterea durabila si modernizarea tehnologica a microintreprinderilor"


Autoritatea de Management a Programului Regional București-Ilfov 2021-2027 (AM PR BI) continuă procesul de consultare publică pe tema investițiilor dedicate microîntreprinderilor, din cadrul Programului Regional București-Ilfov 2021-2027, prin organizarea unui eveniment, în care se vor prezenta și dezbate activitățile eligibile și criteriile de evaluare și selecție aferente acțiunii 1.8 Sprijin pentru creșterea durabilă și modernizarea tehnologică a microîntreprinderilor.

Evenimentul este dedicat microîntreprinderilor din regiunea București-Ilfov și va avea loc în data de 25 aprilie 2024.

Mulţumim tuturor persoanelor înscrise! Datorită interesului crescut şi numărului foarte mare de persoane înregistrare, care depășește capacitatea sălii, participarea fizică la evenimentul din 25 aprilie nu mai este posibilă la acest moment decât pentru persoanele care au primit confirmarea.

Însă în încercarea de a asigura o participare cât mai numeroasă și variată, am decis să transforăm formatul evenimentului într-unul hibrid.

Prin urmare am prelungit perioada de înregistrare până până miercuri, 24 aprilie 2024, ora 10:00 și vă invităm să vă înscrieţi  folosind același formular* - https://forms.gle/HRiJgBV1pB6a7yUv6, pentru a participa online. Link-ul de conectare va fi transmis pe adresa de e-mail utilizată pentru înregistrare, cu o zi înainte de eveniment.

Agenda evenimentului se găseşte alăturat.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă invitam alături de noi online!

 

*) NB: Dacă este posibil, vă rugăm să vă înregistraţi cu o adresă de email non-Yahoo. Dacă utilizaţi o adresă de Yahoo, vă rugăm să verificaţi şi căsuţa SPAM, este posibil ca emailul pe care îl vom trimite să ajungă acolo.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro