5 august 2020 - Intalniri de afaceri pe tot parcursul anului


În perioada 5 mai – 31 decembrie 2020, se desfăşoară în mediul on-line cea mai amplă manifestare dedicată întâlnirilor de afaceri pentru producătorii, comercianţii şi institutele de cercetare din sectoarele protecţia mediului înconjurător, energie şi economie circulară: "Innovation in Environment & Energy & Circular Economy". Până la data de 31 iulie, se înregistraseră deja 779 reprezentanţi ai unor firme, universităţi, institute de cercetare din 48 de ţări din întreaga lume interesaţi de găsirea de parteneri de afaceri sau pentru elaborarea de proiecte comune de cercetare. Aceştia au avut deja peste 1.100 de întâlniri de afaceri în cadrul cărora s-a convenit încheierea a 53 de contracte şi acorduri de cooperare.

Biroul de Asistenţă şi Sprijin pentru IMM din cadrul ADRBI a fost cooptat drept coorganizator al acestui eveniment care va oferi entităţilor interesate din regiunea noastră ocazii practic nelimitate de a stabili contacte cu potenţiali parteneri de pe tot mapamondul.

Pentru detalii suplimentare şi înregistrare, vă rugăm să accesaţi pagina de Internet: https://international-partnering-environment-2020.b2match.io/

Pentru informaţii suplimentare şi sprijin pentru înregistrare şi programarea întâlnirilor de afaceri, vă rugăm să transmiteţi un mesaj la adresa de e-mail: cristian.ormindean@adrbi.ro.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro