27 februarie 2020 - Seminar de informare privind sprijinul Uniunii Europene pentru inovare în IMM prin programele Orizont 2020 și viitorul Orizont Europa.


ADRBI, prin Biroul de Asistență și Sprijin pentru IMM - centrul Enterprise Europe Network, a organizat, în data de 27.02.2020, seminarul de informare privind sprijinul Uniunii Europene pentru inovare în IMM prin programele Orizont 2020 și viitorul Orizont Europa.

La seminarul susținut la sediul din strada Mihai Eminescu, nr. 163, au participat peste 30 de întreprinzători cu experiență sau la început de drum, reprezentanți de clustere sau hub de inovare digitală.

Prezentarea și discuțiile au privit orientarea generală a potențialilor beneficiari în vederea identificării oportunităților de sprijin financiar, utilizarea resurselor informaționale ale Comisiei Europene pentru elaborarea planurilor de afaceri, proiectelor și parteneriatelor de afaceri sau pentru inovare europene și internaționale.

Răspunsul pozitiv și interesul participanților a condus la planificarea unei noi sesiuni în perioada imediat următoare, precum și a unei serii de prezentări generale sau orientate sectorial în lunile ce urmează.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro