14 mai 2020 - Webinar de prezentare a Schemei Regionale pentru Inovare în sectorul agro-alimentar EIT-Food RIS


Comunitatea pentru cunoaștere și inovare din sectorul agro-alimentar, din cadrul Institutului European pentru Inovare și Tehnologie (EIT-Food), organizează un webinar de prezentare a Schemei Regionale pentru Inovare (EIT-Food RIS).

Webinarul va avea loc joi, 14 mai 2020, între orele 12:00 și 13:00 (ora României). Participarea este gratuită.

În cadrul webinar-ului, reprezentanții EIT-Food vor susține prezentarea EIT-Food și a activităților sale, a oportunităților de participare la programele de sprijin din cadrul EIT-Food RIS, a modalităților de solicitare a sprijinului de către entități din țările eligibile. Sesiunea de prezentări va fi urmată de o sesiune on-line de întrebări și răspunsuri.

EIT-Food reunește actori din sectorul agro-alimentar, pentru a sprijini și accelera procesul de inovare, în vederea asigurării sustenabilității, siguranței alimentare și creșterii încrederii în acest sector. Comunitatea de inovare EIT-Food cuprinde 110 parteneri de tipul patronate, universități, centre de cercetare, IMM, start-up-uri, dar nu numai, din toată Europa.

Unele dintre activitățile EIT-Food sunt destinate țărilor din UE și asociate programului Horizon 2020 cu performanțe modeste până la moderate în ceea ce privește inovarea. Printre aceste țări se regăsește și România. Scopul activităților desfășurate de EIT-Food constă în a stimula potențialul inovator și antreprenorial al acestor țări și de a le promova internațional. Aceste activități se derulează prin intermediul schemei EIT-Food RIS.

Pentru inregistrare la webinar accesați: https://www.eventbrite.com/e/webinar-presentation-of-eit-food-and-ris-tickets-103898344746

Pentru informații suplimentare despre programele din cadrul Schemei Regionale pentru Inovare EIT-Food RIS accesați: https://www.eitfood.eu/regional-innovation-scheme/

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro