Întâlniri de afaceri on-line - octombrie-decembrie 2020


Biroul de Asistenţă şi Sprijin pentru IMM din cadrul ADRBI a fost cooptat drept coorganizator al mai multor evenimente de întâlniri de afaceri care se vor desfăşura în mediul on-line şi care vor oferi firmelor româneşti ocazii practic nelimitate de a stabili contacte cu potenţiali parteneri din întreaga lume.

Evenimentul "Rioja ICT virtual trade mission" se va desfăşura în perioada 26-30 octombrie 2020 şi va reuni furnizori de produse şi servicii ICT pentru sectoarele industrie alimentară, educaţie, Industry 4.0 ş.a. Detalii şi înregistrare la adresa https://rioja-ict-virtual-trade-mission.b2match.io.

Între 26 şi 28 octombrie 2020, se va desfăşura şi evenimentul "G-STIC" (conferinţă şi eveniment de întâlniri de afaceri) dedicat extinderii colaborării internaţionale pentru implementarea de noi tehnologii în cele 17 aspecte ale dezvoltării durabile unanim acceptate. Mai multe detalii şi înregistrare pe pagina de Internet: https://g-stic2020.b2match.io.

Platforma "Innovation in Environment & Energy & Circular Economy" a fost inaugurată în luna mai şi va rămâne deschisă până la sfârşitul acestui an. Aici se pot inscrie pentru a găsi parteneri de afaceri companii şi unităţi de cercetare din domeniile: reciclarea deşeurilor, energie regenerabilă, eficienţă energetică, economia circulară, tratarea apelor uzate. Detalii şi înregistrare la adresa: https://international-partnering-environment-2020.b2match.io.

Evenimentul "Smart Manufacturing Matchmaking 2020" se va desfăşura în perioada 18-20 noiembrie 2020 şi este dedicat celor interesaţi să găsească sau să ofere soluţii inovatoare în contextul celei de-a patra revoluţii industriale în plină desfăşurare. Pentru detalii suplimentare şi înregistrare, vă rugăm să accesaţi pagina de Internet: https://smm2020.b2match.io/.

"Match4Industry Business Matchmaking Event" se va desfăşura pe data de 2 decembrie 2020 şi el se adresează companiilor care activează în diferite ramuri industriale: produse şi subansamble pentru autovehicule, produse chimice, electronică, mediu şi energie, ICT, metalurgică, maşini şi utilaje, materiale plastice şi prelucrarea cauciucului ş.a. La aceste eveniment, se asigură traducere simultană din limba engleză în limba turcă şi invers. Pentru detalii şi înregistrare vă rugăm să accesaţi pagina: https://match4industry-2020.b2match.io/.

La toate aceste evenimente, participarea este gratuită, dar profilele participanţilor vor fi validate doar dacă le completează corect şi integral, inclusiv capitolul "Market place items".

Pentru informaţii suplimentare şi sprijin pentru înregistrare şi programarea întâlnirilor de afaceri, vă rugăm să transmiteţi un mesaj la adresele de e-mail: cristian.ormindean@adrbi.ro şi cristina.roua@adrbi.ro.

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro