Clarificari achizitie servicii evenimente 2018-2019


*CLARIFICARE LOT 2 – BRUXELLES 2018-2019 din data de 21.08.2018

Autoritatea Contractanta face urmatoarea precizare: Referitor la Instructiunile pentru ofertanti, punctul 9.4 (Modul de prezentare a propunerii financiare), paragraful 2, propunerea financiara pentru lotul 2 se va exprima OBLIGATORIU si in Lei (fara TVA), utilizand cursul valutar specificat, in conformitate cu Anexa la Formularul nr. 1- lot 2, din Modele de Formulare.

CLARIFICARI LA INTREBARI PUSE DE OFERTANTI

Servicii organizare evenimente ADRBI 2018-2019 - Lot 1

*Pentru evenimentele la care se solicita sala, va rugam sa ne spuneti daca intra si evenimentul de la Iasi ?
Raspuns: Pentru evenimentul care urmeaza sa fie organizat la Iasi in anul 2019 nu este necesara inchirierea salii, dupa cum rezulta din pct 2.2.1 si 2.2.2.1.b (unde nu se mentioneaza inchirierea salii din Iasi).
*Pentru a se propune locatii adecvate pentru evenimentul de la Iasi, va rugam sa ne spuneti, acest eveniment in ce categorie de eveniment se incadreaza 15-50 participanti sau 70-200 participanti ?
Raspuns: Pentru evenimentul de la Iasi nu este necesara inchirierea salii, iar evenimentul se incadreaza in categoria 70-200 de participanti.
* Pentru evenimentul de la Iasi va rugam sa ne spuneti daca va fi necesar serviciul de interpretariat ?
Raspuns: Pentru evenimentul de la Iasi nu este necesar serviciul de interpretariat, nefiind mentionat in Caietul de Sarcini la pct. 2.2.2.3.
* Pentru evenimentul de la Iasi va rugam sa ne spuneti daca vor fi necesare serviciile de transmisie live?
Raspuns: Pentru evenimentul de la Iasi nu sunt necesare servicii de transmisie live, nefiind mentionat in Caietul de Sarcini la pct 2.2.2.5.
*Pentru promovarea online, tinand cont ca site-urile de stiri/economice/finantari europene cu minimum 300.000 de vizitarori, au conditii speciale si limitari tehnice de expunere pentru advertorialele fixe, va rugam sa ne spuneti daca promovarea poate fi realizata si prin reteaua de display (cu expunere la o anumita frecventa), acolo unde serviciul fix nu este acceptat/nu poate fi realizat ?
Raspuns: Nu se accepta schimbarea conditiilor mentionate in Caietul de Sarcini la pct.2.2.2.5.

Servicii organizare evenimente ADRBI 2018-2019 - Lot 2

*Referitor la serviciile de catering tip degustare (minim 5 sortimente sarate respectiv minim 5 sortimente dulci, inclusiv bauturi racoritoare minim3 sortimente) va rugam sa ne spuneti daca numarul maxim de participanti din tabelul centralizator, pagina 12 din caietul de sarcini, este corect specificat: 4000 participanti?
Raspuns: Pentru sesiunea de tasting, numarul minim estimat este de 250 de participanti la standul dedicat regiunii Bucuresti-Ilfov , deoarece organizatorii pun la dispozitie un pachet de 250 de tacamuri. Numarul de 4000 de participanti este numarul maxim estimat pentru evenimentele din anii 2018 si 2019. Numarul final de participanti / eveniment se va stabili in functie de numarul de numarul de inregistrari si va fi mentionata in nota de comanda.
* Pentru promovarea online, tinand cont ca site-urile de stiri/economice/finantari europene cu minimum 500.000 de vizitarori, au conditii speciale si limitari tehnice de expunere pentru advertorialele fixe, va rugam sa ne spuneti daca promovarea poate fi realizata si prin reteaua de display (cu expunere la o anumita frecventa), acolo unde serviciul fix nu este acceptat/nu poate fi realizat ?
Raspuns: Nu se accepta schimbarea conditiilor mentionate in Caietul de Sarcini la pct 3.2.2.4.

BIRDA
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contact us at
contact@adrbi.ro